Local Area Network

januari 30th, 2011

Det har flyttat in ett lan in till lägenheten. Ett 2×1,5 meter stort lan. Med andra ord, det täcker vardagsrummet utan problem. Så man vore både blind och döv om man på något sätt skulle missa att det lanas här.

Sedan har vi dessa små söta lanare, 6 st pojkar i åldern 20-20. De börjar med att spela. Sedan fortsätter de med att spela. Och efter det spelar de tills klockan är 11 dagen därpå. Då börjar det bli dags för en  powernap. Sova en 4-5 timmar, sen upp och hoppa igen.

Mat är ju också ett sånt där nödvändigt ont som man måste intaga med jämna mellanrum för att inte svimma, så därför passar lite frukost efter en powernap ganska bra. Mat, lite socialt minglande, ett toalettbesök, sen är man good to go igen.

I en två tre dagar till.

Det där sista gäller nog bara de som är riktigt hardcore. Pojkarna här lanar en helg, sen far de hem, trötta och glada. Och det är enligt deras egen utsago, en precis lagom tidslängd för lan.

På tal om sova, det var en pojk som plockade fram sin sovsäck, sin kudde,  satte sig i ett litet litet hörn och slängde upp fötterna på sin stol. Och han somnade, helt fucking unbelievable.

Otroligt är samma ord som gäller för alla andra som lyckas somna pall fall trots att det låter runt omkring och platsen man sover på oftare är ett golv än en säng.

Creed till alla spelandes, sovandes, icke sovandes och alla andra lanare helt enkelt.

Computer Love

Adios Amigos!


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name

Email

Webbplats

Speak your mind

  • About

    This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

  • Blogroll
  • Admin